E-commerce Management

Loop je stuk op je website of webshop? Heb je hulp nodig om beter gevonden te willen worden en sluit je website niet aan op je bedrijfsdoelen? Wat dacht je van een interim e-commerce manager? Binnen een paar dagen zetten we samen een plan op om je online te laten groeien. Hierin bepalen we samen de doelen die je als bedrijf wilt bereiken. Lange termijn of tijdelijke hulp nodig: we moeten zorgen dat we je doelen gaan halen.

Online marketing verankeren in de organisatie

people-buy-sell-cassettes_jpg

Zodra je website of webshop online is gaan we beginnen: een plan waar we de komende tijd aan gaan werken. Daarna zorgen dat we blijven sparren, blijven ontwikkelen en blijven vernieuwen. Alvast wat tips? Lees m’n blog. Je digitale strategie is het verlengde van je bedrijfsfilosofie en we gaan ervoor zorgen dat het een plezier wordt om aan je website te werken. Maar daar blijft het niet bij: de kern van de zaak is dat dit binnen je organisatie gaat leven en gaat werken. Samen kunnen we het maken, dat is Ruig!

Lokale speler, internationale markt

Zoek je een online marketeer in Eindhoven, Valkenswaard of ergens anders in de Kempen. Zoek niet verder, dit is Ruig. Hoe breed of hoe niche je producten of diensten zijn: online kun je je doelgroep bereiken. Focus, engage, bind en boei. Dit zijn de kernwaarden van een goede strategie. Daag me uit, ik weet zeker dat ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen.

Neem contact met me op.

bel 06 2909 8411. Hou je van formulieren? Hieronder mag je er eentje invullen.