Ready for take off, here we go!

Dit is het begin van een nieuw avontuur. Dit is Ruig.

Al tien jaar ben ik bezig om mensen en bedrijven te helpen om meer te doen met hun marketing budget. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in de ontwikkeling van jouw digitale wereld. De implementatie van een webshop, de optimalisatie van een website en de uitrol van de digitale (marketing) strategie. Het is allemaal de revue gepasseerd.

Echter begint na oplevering pas het echte werk: zorgen dat je ‘on top’ blijft met je webshop of website. Hierbij is het van belang dat je als bedrijf tijd, kennis en energie steekt in het laten groeien van je webshop of website. Ervoor zorgen dat je doelen stelt en deze haalt.

En hier zit vaak de crux: als eigenaar ben je vaak beperkt in tijd, kennis en kunde om dit goed te kunnen onderhouden. Online marketing, SEO optimalisatie, Google Adwords en digitale analyse zijn zaken waar je dagelijks mee bezig moet zijn om succes te hebben met je website. Daarnaast mis je vaak een sparringpartner om nieuwe plannen te bedenken voor nieuwe energie.

Vanuit die gedachte ben ik gestart met Dit is Ruig.

Tijdens gesprekken met klanten merkte ik dat het in die anderhalf uur bruist van energie en ideeën ontstaan waar uiteindelijk helaas te weinig van terecht komt. Daarom ben ik van mening dat we de rollen moeten omdraaien: geen gesprekje met een account manager van het online bureau maar deze kennis in huis halen en zorgen dat deze kennis binnen het bedrijf verankert.

Hierdoor kun je continue werken aan je online ‘winkel’ en doen wat je het liefste doet: ondernemen. Het begrijpen van online marketing, het ondersteunen van je verkoopteam, het bedenken van online concepten: het wordt allemaal makkelijker met de juiste man op de juiste plek. Geen ingewikkelde gesprekken met je webbureau: gewoon even Jop bellen. Geen geld over de balk smijten met je Google Adwords: gewoon meten en bijstellen.

Dit is het nieuwe internet, dit is Ruig.

 

 

Laat een reactie achter

Je email wordt niet getoond.

Bijna.